Små söta å blöta hundar i liten pool

Det är ju självklart att även hunden (och katten) ska få en födelsedagspresent. Någon önskelista kan man däremot inte förvänta sig men om husse/matte känner sin hund förstår de nog vad som står högt på den oskrivna önskelistan. Här visas några exempel på presenter till hunden. Se här för presenter till husse.

En egen hundtröja

Hundtröja håller hunden varm och torr. Men varför nöja sig med en enfärgad tråkig när det går att skapa en tröja med eget tryck. Ska det vara ett tryck på husse, matte eller hunden på tröjan? Ladda upp valfritt foto och skapa en helt unik tröja. Kommer hunden bli glad? – Kanske inte så mycket men husse och matte blir nöjd med att inte pälsen blir genomblöt vid regniga promenader.

Hundgodis

Enkelt, billigt och uppskattat! Vilken hund älskar inte hundgodis? Det spelar ingen roll vad det kostar, bara det smakar gott. Däremot kanske inte det roligaste att ge bort…

Ett steg till är att ge bort en adventskalender med godis som födelsedagspresent. Passar utmärkt för de hundar som fyller år på hösten. Kommer hunden att kunna vänta och hantera en lucka i taget? Det återstår att se.

Små söta å blöta hundar i liten pool

En pool

En pool behöver inte vara stor och nedgrävd i trädgården. För en hund räcker det med en lite mindre modell som lätt kan monteras upp på altanen eller i gräset. En del är även vikbara vilket gör det extra lätt att ta med på semestern eller på bilturen.

Älskar vovven att bada är det en självklar present. Älskar husse och matte en dyngsur hund som vill mysa och leka så är det en ännu bättre present…

Hundöl

Gör som ni brukar på vänners födelsedagar – dela på en öl. I detta fall är den helt alkoholfri och anpassad efter vad hundar tycker om att lapa i sig. Det finns exempelvis öl med tydlig smak av kyckling.

En extra rolig födelsedagspresent – särskilt för husse eller matte. Hunden kommer kanske inte förstå det roliga med att drycken hittas i en lite mörk flaska och inte ser ut som vanligt vatten. Om inte annat en rolig gimmick att ge på det stora hundkalaset.

Myggvästen

Hunden kommer inte förstå varför västen ska på – men myggen kommer att hålla sig borta. En relativt ny produkt på svenska marknaden som uppskattas av en rad hundägare. Västen är impregnerat med myggmedel. Men på ett sätt som gör att hunden inte kan få i sig medlet. Fler tips för att hålla myggen borta från hunden har vi skrivit om tidigare: Skydda hunden från myggor.