Kattleksak spindel

Det finns bloggar, nyhetsportaler, djurbutiker, magasin med mera som skriver om djur och om att vara djurägare. Här presenteras tre populära webbsidor utifrån helt olika perspektiv:

Kattliv: Kattliv är Sveriges största magasin enbart om katter. Den säljs hos butiker som har ett bredare utbud av magasin och kan även till viss del läsas på nätet. Utbudet på nätet är däremot kraftigt begränsat och ska snarast ses som en ”teaser” för att köpa magasinet. Är man prenumerant öppnar sig däremot tillgång till E-tidningen vilken kan rekommenderas.

Magasinet har spännande reportage, fina bilder, tävlingar och tips. Följ ”katternas största kattmagasin” här

LovePaws: Har LovePaws Sveriges största utbud av matskålar, kattleksaker och hundkoppel? Troligtvis. Orsaken är att det inte är en djurbutik utan en webbplats där flera olika djurbutiker marknadsför sina olika produkter. Här samsas exempelvis både Pongo, Supercat och Doggie.

E-butikernas produkter presenteras sida vid sida vilket självklart skapar en fördel för husse eller matte att hitta rätt koppel, skål, leksak eller vad som nu efterfrågas.

När man hittat en produkt som man vill ha är det bara att klicka på produkten varpå man direkt kommer att hamna hos den E-butik som säljer just den specifika varan. Snyggt och smidigt! Se katt- och hundprodukter hos LovePaws

Kattleksak spindel
Kanske katten tycker om spindel-leksaken, frågan är om matte/husse uppskattar den lika mycket när den ligger på kudden klockan 5 på morgonen 😉

SKK – Svenska Kennelklubbens hemsida är ”fullproppad” med informativa artiklar, aktuella nyheter och information kring kommande tävlingar och utställningar. Kennelklubben har bedrivit sin verksamhet i 125 år och har under denna tid kämpat för att främja hundägandet i Sverige.

Sidan rekommenderas även till de som funderar på att skaffa hund då det här finns en hel del information kring vad man bör tänka på. Detta inte bara allmänt utan även om specifika raser.

All information på hemsidan är gratis men som hundägare rekommenderas även medlemskap i kennelklubben. Man får då tillgång till deras nyhetstidning, en rad rabatter och förmåner samt tillgång till kurser och utbildningar. Läs mer och ansök om medlemskap på SKK.se