Elementsäng för katt
Elementsäng Sunrise svart

Katten är ett kärt husdjur som gläder många hem och familjer. Kattägare vet att katter gärna ligger på någon bra plats där den kan ha uppsikt över omgivningen.

Katten väljer gärna en lite upphöjd plats med bra utsikt eller ibland en mer undanskymd plats där den ser bra men inte syns.

Sen ligger katten där stora delar av dagen. Även om katten sover en stor del av dygnet så är den också vaksam samtidigt. En lustig sak med katten är att den tror att den är osynlig när den blundar.

Så när den vill vara i fred så ligger den gärna och blundar men man kan samtidigt se att den är fullt vaken med en viftande svans och spetsade öron. Så om du vill ha en nöjd katt och kanske samtidigt skydda dina möbler från att bli helt fulla med päls kan det vara bra att köpa hem några fina sovplatser till din katt.

Elementbädd är en favorit

Katter älskar värme. De lägger sig gärna mitt i en solstrimma från fönstret eller på elementet. För att komma åt värmen från solen och element knuffar katterna ofta undan blommor och annat på fönsterbrädan. Till många kattägares förtret.

Företagsamma kattägare har anammat detta och sett till att konstruera speciella bäddar som kan hängas på elementet och numera går det även att köpa färdiga elementbäddar till sin katt. Det brukar vara en ganska enkel konstruktion klädd i något mjukt och lurvigt material som hängs direkt på elementet. Denna typen av elementsäng är en absolut favorit hos många katter.

Flera olika kattbäddar

Hos nätbutiken supercat.se kan du köpa flera olika typer av kattsängar. Där finns till exempel flera olika modeller av kattsäng som går att fästa under en stol. Den här typen av säng är perfekt för katten som då får en undanskymd plats att ligga på men där den samtidigt kan se vad som händer i omgivningen.

Hos Supercat kan du även beställa många olika kättbäddar av typen som är en mjuk, luddig korg där katten kan sova varmt och tryggt på natten eller när den vill vila på dagen.